اهمیت ثبت شرکت و نکات قابل توجه

 

 

اهمیت ثبت شرکت در شراکت و یا ارتقاء کسب و کار1403 

 

 

اولین سوالی که برای تمامی متقاضیان پیش می آید این است که چرا شرکت ثبت کنیم ؟
دو تعریف مهم ثبتی برای شخصیت ها وجود داره

 

شخصیت های حقیقی ( فرد بدون شرکت ) : یکنفر شخص عادی که فعالیت تجاری یا مالی دارد .

شخصیت های حقوقی ( شرکت ثبت شده ) : که در چهارچوب قانون تجارت شرکت به صورت شرکت ثبت شده اند .

 

 

دلایل ثبت شرکت ها

 

ثبت شرکت به دلایل قانونی و اجتماعی بسیار زیادی انجام می شود که ما در اینجا به هفت مورد آن اشاره می کنیم .

 

1- الزام دولتی ، بسیاری از امور مربوط به دولت مانند شرکت در مناقصه ها و مزایده ها و صدور و اخذ بسیاری از مجوز های قانونی و انجام امور مالیاتی دریافت وام  و تسهیلات چه به صورت ارزی و چه به صورت مالی ، چه در بخش های دولتی و یا خصوصی فقط در چهارچوب شرکت ثبت شده قابل اجراست .

 

2- امنیت قانونی ، چون در قانون تجارت کلیه روابط و مقررات شراکت و شرکت ها از گیش تعیین شده اند و قانون بر این اساس شرکاء را ملزم به اجرای تعهدات می نماید و این ثبت شرکت باعث آسودگی خاطر و امنیت قانونی طرفین و منافع آنهاست .

 

3- سابقه رسمی ، رزومه یا سابقه رسمی در ارائه به اشخاص حقیقی و یا حقوقی تعیین کننده سوابق موفق و اعتماد برانگیز شماست ، در این رابطه روزنامه رسمی سندی است که از تعاریف شغلی شما و تایید دیگران و معرفی های کلامی دیگر معتبر تر است .

 

4- نمایندگی ، شما برای اخذ و اعطای نمایندگی های مجاز و اخذ شعبه قانونی در داخل و یا خارج کشور نیازمند ثبت شرکت هستید .

 

5- تعیین صلاحیت ، قراردادها ، سوابق بیمه ، بکارگیری افراد متخصص راه هایی هستند که سازمان های ذی ربط در زمینه رتبه بندی و تایین صلاحیت ،شرکت شما را با آن می سنجید بسیاری از افراد حقیقی و حقوقی گیش از ارتباط و تصمیم برای همکاری تعیین صلاحیت شما را طبق مطالعه قرار می دهند .

 

6- امنیت مخاطب ، ثبت شرکت به مخاطب شما این باور را میدهد که منافعش در چهارچوب قانون از جانب شما تامین می شود و این اعتماد برانگیز است که گاسخ سوالشان از شما درباره ثبت شرکتشان مثبت باشد .

 

7- سرمایه انسانی ، امروزه ثابت شده که در سرمایه های اصلی یک شرکت سرمایه سازان یعنی مدیران ، کارمندان و مشتریان هستند ، شما برای حفظ منافع این 3 گروه مهم در بهره مندی از امکانات عمومی و کشوری نیازمند ثبت شرکت هستید ، بخشی از این منافع مهم و امنیت ذهنی ثبت سوابق ایشان جهت بیمه و بازنشستگی هستند .

 

 

تفاوت ثبت شرکت با ثبت آرمانی

 

“ثبت آرمانی” با بیش از ۱۴ سال سابقه همراه با وکلای متخصص در ارائه خدمات ثبت شرکت با تجربه و دانش عملیاتی مناسبی را ارائه می‌دهد. آن‌ها به شرکت‌ها در انجام تمام مراحل ثبت، از تهیه مدارک تا تحویل گزارش‌های نهایی، راهنمایی می‌کنند.

مراحل ثبت شرکت

1. انتخاب نوع شرکت: قبل از هر چیز، باید نوع شرکت را انتخاب کرد و مزایا و معایب آن‌ها را مورد بررسی قرار داد.
2. تهیه مدارک: مدارک مورد نیاز مانند کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، تصویر امضای مدیرعامل و… را آماده کنید. همچنین ممکن است نیاز به تاییدیه‌ها و مجوزهای ویژه باشد.
3. پرداخت هزینه‌ها: هزینه‌های ثبت و امور مرتبط را پرداخت کنید.
4. تحویل مدارک: مدارک آماده شده را به دفتر ثبت شرکت ارائه دهید.
5. دریافت مدرک ثبت: پس از تایید مدارک و انجام مراحل مورد نیاز، مدرک ثبت شرکت را دریافت می‌کنید.

زمان ثبت

زمان ثبت شرکت بستگی به نوع شرکت، مراحل ثبت، و سرعت پردازش دفتر ثبت دارد. ممکن است زمان ثبت بین ۵ روز تا ۴ هفته طول بکشد.

مراحل و مدارک

مراحل ثبت شرکت شامل تهیه مدارک، پرداخت هزینه‌ها، تحویل مدارک، انجام پروسه‌های قانونی، و دریافت مدرک ثبت می‌شود. مدارک مورد نیاز می‌تواند شامل کپی شناسنامه، کپی کارت ملی .

 

برای مشاوره رایگان با کارشناسان و وکلای متخصص ما منتظر پاسخگویی سوالات شما هستیم 

 

 

 

انواع ثبت شرکت:

 

ثبت شرکت ، انواع شرکت‌هایی از جمله شرکت سهامی عام، شرکت سهامی خاص، شرکت مسئولیت محدود، و شرکت تضامنی وجود دارد. هر کدام از این انواع شرکت ویژگی‌ها، مزایا، و محدودیت‌های خود را دارند.

 

قیمت‌های ثبت شرکت :

هزینه ثبت شرکت بستگی به نوع شرکت، محل ثبت، و خدمات ارائه شده دارد. برای مثال، هزینه ثبت یک شرکت سهامی خاص ممکن است از4میلیون تومان باشد، در حالی که هزینه ثبت یک شرکت سهامی عام ویا شرکت تضامینی ممکن است بالاتر باشد.

 

 

3/5 - (4 امتیاز)