اداره ثبت شرکتها پلمپ دفاتر

اداره ثبت شرکتها پلمپ دفاتر

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”20869″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” qode_css_animation=”” link=”https://armanisabt.com/companys-registration”][vc_column_text]

پلمپ دفاتر 1400،1401فقط 140 هزارتومان

کلیه اشخاص پس از ثبت شرکت خود می‌بایستی از طریق اداره ثبت شرکتها پلمپ دفاتر قانونی خود را به انجام برسانند، برای آشنایی با مفهوم پلمپ دفاتر و همچنین چگونگی ثبت پلمپ دفاتر، این مقاله را تا پایان مطالعه کرده و در صورت وجود هرگونه مشکل در زمینه پلمپ دفاتر، آن را با کارشناسان ثبت آرمانی درمیان بگذارید.

اداره ثبت شرکتها پلمپ دفاتر چیست؟

با توجه به ماده 6 قانون تجارت، کلیه افراد پس از ثبت شرکت خود باید براساس قانون می‌بایستی برای خود دفاتری تهیه نمایند تا در آنجا هزینه‌ها و درآمدهای شرکت ثبت گردد. علت گذاشتن عنوان دفاتر پلمپ آن است که کلیه‌ی درآمدها و هزینه‌ها در اداره مالیات ثبت و پلمپ می‌شود. دفاتر پلمپ همچنین کاربردهای زیادی در ارائه اظهارنامه مالیاتی و اخذ کارت بازرگانی دارد.

این دفاتر پلمپ به شرح زیر می‌باشد:

  1. دفتر روزنامه: مهم‌ترین دفتر قانونی است، و کلیه‌ی درآمدها، هزینه‌ها، طلب‌ها و … روزانه از طرف شرکت ثبت گردد.
  2. دفتر کل: کلیه عملیات‌های مالی ثبت شده در دفتر روزنامه می‌بایستی هفته‌ای یکبار استخراج شده و به دفتر کل انتقال یابد و در آنجا پلمپ شود.
  3. دفتر اندیکاتور: تجار می‌بایست کلیه‌ی مخابرات و ارتباطات مالی، تجاری و … را با رعایت تاریخ در آن ثبت نماید و در بخش خاصی نگهداری نماید، این دفاتر قابل پلمپ نیستند.

چه افرادی مشمول پلمپ دفاتر قانونی می‌شوند؟

  • کلیه اشخاص حقوقی که شرکت خود را به ثبت رسانده و دارای شناسه ملی و شماره ثبت هستند.
  • کلیه اشخاصی که مجموع فروش آنها براساس برگه مالیاتی از سال 91 به بعد بیش از 3 میلیارد تومان بوده است.
  • مراکز قانونی مانند اتحادیه‌های صنفی و …

مدارک مورد نیاز برای اخذ پلمپ دفاتر قانونی اشخاص حقوقی

  • ارائه اصل اظهارنامه مالیاتی مهر و امضا شده (دریافت از طریق اینترنت)
  • ارائه تصویر روزنامه رسمی شرکت با توجه به آخرین تغییرات
  • ارائه کارت ملی مدیرعامل

مدارک پستی برای پلمپ دفاتر به اداره ثبت شرکتها

 

  • ارائه اصل اظهارنامه مالیاتی مهر و امضا شده (دریافت از طریق اینترنت)
  • ارائه کپی کارت ملی شخص حقیقی
  •  ارائه کپی پروانه کسب و یا جواز فعالیت

مدارک گفته شده می‌بایستی طی سه روز از طریق دفاتر پست به اداره ثبت شرکتها ارسال گردد.

راهنمای تصویری درخواست اداره ثبت شرکتها پلمپ دفاتر

برای ثبت درخواست پلمپ دفاتر متقاضی می‌بایستی وارد سایت سازمان اسناد قوه قضائیه شده و از بخش اظهارنامه پلمپ دفاتر تجاری مطابق با مراحل زیر درخواست خود را ثبت نماید:

  • در صورتی که برای ثبت نام، اطلاعات شخص حقوقی در مرجع اداره ثبت شرکتها پلمپ دفاتر، ثبت گردیده باشد، شخص حقوقی می‌بایستی اطلاعات خود مانند تابعیت، شناسه ملی، کدپستی، شماره ثابت را مطابق تصویر زیر،در فیلدهای مربوطه پر نماید.
  • اشخاص حقوقی دقت نمایند، که اطلاعات خود را به درستی و مطابق با واقعیت درج نمایند.

پلمپ دفاتر قانونی

  • در مرحله دوم می‌بایستی آدرس محل دفاتر پلمپ شده با پر کردن فیلدهای استان و شهر مربوطه و همچنین، کدپستی آن مشخص گردد.

پلمپ دفاتر قانونی

  • در مرحله سوم، شخص حقوقی می‌بایستی اطلاعات شخصی خود را مطابق با آنچه در شناسنامه وی درج شده است را وارد نماید و بر روی گزینه تأیید اطلاعات شخصی کلیک کنند و با رفتن به مرحله‌ی بعدی، می‌توانند شماره پیگیری خود را مشاهده نمایند.

پلمپ دفاتر قانونی

  • در مرحله چهارم اطلاعات و سمت تکمیل کننده اظهارنامه ثبت گردد و مرحله پنجم مربوط به هیئت مدیره و اعضای آن و همچنین اطلاعات مربوط به آنها مطابق با تصویر زیر ثبت گردد و پس از آن بر روی گزینه ثبت اطلاعات شخص کلیک نمایید

پلمپ دفاتر قانونی

  • در مرحله ششم سمت هر یک از اعضای نام‌ برده در مرحله‌ی پنجم و همچنین تاریخ شروع و مدت اعتبار فعالیت شخص را به دقت درج نمایید.

پلمپ دفاتر قانونی

  • در مرحله هفتم دفتر پلمپ شخص و همچنین تعداد برگ‌ها و جلدهای دفتر مشخص می‌گردد.

پلمپ دفاتر قانونی

  • در مرحله هشتم و گام آخر که شامل دو بخش اظهارنامه پلمپ دفتر تجاری و مدارک مورد نیاز است، متقاضی باید درستی اطلاعات درج شده خود را با کلیک بر روی گزینه تایید اظهارنامه پلمپ و مدارک مورد نیاز درج نماید و پس از آن کلیه مدارک مورد نیاز برای پلمپ دفاتر مشخص می‌گردد.

پلمپ دفاتر قانونی

زمان دریافت دفاتر پلمپ قانونی

ممکن است این سوال برای اشخاص حقیقی و حقوقی پیش آید که چه زمانی می‌بایستی برای اخذ دفاتر پلمپ اقدام نمایند؟

برای دریافت دفاتر پلمپ در صورتی که شما برای سال 1400 این دفاتر را بخواهید می‌بایستی تا پایان اسفند ماه 1399 اقدام به دریافت این دفاتر نمایید، یعنی اینکه برای دریافت دفتر پلمپ قانونی برای سال جدید باید سال قبل، پیش از شروع سال مالیاتی جدید اقدام نمایید.

جریمه عدم دریافت دفاتر پلمپ

در صورتی که شرکتی ثبت گردیده باشد اما مطابق قوانین دفتر پلمپ دریافت نکرده باشند، شرکت مورد نظر جریمه‌ای مطابق با 20 درصد مالیات متقبل خواهد شد. و در صورتی که به هر دلیلی دفاتر پلمپ شرکت توسط ممیزین و بازرسان مالیاتی رد شود جریمه‌ای مطابق با 10 درصد مالیات مشمول شرکت مربوطه خواهد شد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][/vc_column][/vc_row]

بدون نظر

ارسال دیدگاه